Siracinannesi Esragungor34 deterjan olarak green clean aldım set olarak deterjani yumuşatıcısı ve biberon emzik temizleyici halinde temiz içerikli bir ürün güzelde memnunum şampuan olarak da Chicco aldım kuzuum çok hoş bir kokusu var onuda severek kullanıyorum ☺️
Meliateach Esragungor34 sampuan olarak tabiki de mustela. Deterjan toz olarak uni baby yeni doğanlar güzel roxy dalanın sabun tozu güzel dalin güzel green clean güzel temiz içerikli ürün bunlar bikdgm kadaryla
Merveincim Esragungor34 şampuan Uni baby aldım, deterjanınıda Duru granül ve uni baby sıvı deterjanını aldım. Nasipse yarın bebeğimizin kıyafetlerini yıkayacağız şimdi postu görünce daha çok heyecanlandım yarın için 🙈🙈
gulcinogatlar Green clean ,Incia,Siveno,Baproy bunlar çok temiz içerikli ürünler.Diğerlerinde kimyasal ve zararlı şeyler var.Şampuan olarak da Incia veya Siveno.
alya00 Esragungor34 deterjan olarak siveno aldım. Emzik temizleyici green clean Şampuan olarakta ecowell
esnyz14 Esragungor34 Siveno aldım. Fiyat olarak uygun geldi. Kokusuz gayet güzel. İçeriğini de araştırmıştım temiz. Daha kullanmadım Allah kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize
Merve0901 Ben sıvı deterjan ve şampuan için Ubi baby aldım. Hem indirim vardı hemde nedense dalin bir arkadaş tavsiye etmedi. Sormadımda nedenini sadece güvendim ona Uni baby aldım 😂