annesininbali27 Kizlar benim ikinci gebeliğim oğlumun ikitane bornozu var biri yeni dogan biride şimdiki kullandığı kızıma bitane aldım ama kararsız kaldım sizce yerine takimmi alaydim
selinsmother annesininbali27 2nci çocugunuz tecrübelenip bize bilgi vermeniz gerekiyor biz 2 tane mi alalım? 😂
beyzacmvrc annesininbali27 ben tek havlu alacaktım ama sonra dolaptan kullanılmamış sıfır bornozu havlusu terliği kesesi içinde bir takim buldum 100 liraya 😅 onu aldım çok da güzel geldi Havlu parasına takım almış oldum öylede bakabilirsiniz baya vardı o şekil ben bakarken ☺️
nur34_ annesininbali27 valla ben pierre Cardin den bornoz seti aldim bebegim icin bornoz+bebek havlusu+sac havlusu+kese 4 parca set halinde aldm bir yasina gelince bornozu kullnck
Ebrarkubra annesininbali27 benim 2. Gebeligim ilkinde başlıklı 1 havlu almistim işimi gördü hersey çok pahalı yenidogan bornoz takımı çok gereksiz bence başlıklı havlu yeterli
selinsmother annesininbali27 ben sadece 1 adet başlıklı havludan aldım bence gerekmiyor ya kurulayıp hemen giydiriyoruz zaten