geser Kızlar çocuğu olacak mutlu anne tablosu nasıl olmalıdır😂😂 Ben zaten mutluyumda bana sanki mutlu değil gibi duruyorsun diyolar😊😊
Gizmih geser ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum ki kontrol günü mutlu oluyorum videosunu açıp falan izliyorum ama hareketlerini faln hissedebilsek mutlu mutlu gezeriz 😂
geser Gizmih Aynen bende öğle yapıyorum ama eltim bana öğle dedi hiç mutlu anne gibi durmuyorsun dedi bende dedim ne alaka bişey yazmadi bana bu zamanda depremin oldugu bi günlerde ne yapmam lazım bilemedim ☹🤲
geser Gizmih yok hayır ben 14 senelik evliyim 2. Çocuğuma hamileyim takmıyorum ama iste bu durumda bu günlerde acaba bebek ultrasyon resmimi cekip atayim sosyal medyaya bana bunlar cok ters çok yanlış geliyo 😊
Mommy61 geser ultrason resmini paylasmak bana çok garip geliyor kuzum ya, yakın çevren olsa tamam da koca instagram. Rabbim onları dünyanın en korunaklı en gizli yere koymuş, orada büyütmüş cümle aleme göstermene hiç gerek yok. Milleti takma herkes konuşur
geser Mommy61 aynen öğle canım atmaya hiç gerek yok ben ve eşim hiç hoşlanmayız böyle şeylerden çok gereksiz ben mutluluğumu evimde yaşıyorum gösterişe gerek yok ama bunları onlara anlatamıyorum😉