Fatosbulut Kızlar bu gün detaylı ultrasona girdim, siyah beyaz gördüm hep bebeğimi hani bu et gibi görünen fotoğraflar var ya detaylı ultrason da değil miydi ? İlk gebeliğim de bilmiyorum o yüzden soruyorum
Dmrbs18 Fatosbulut evet detaylıda . Sormadınızmı renkli gormucekmiyim diye ilk siyah beyaz bakıyolar sonra renkliye geçiyor . Bendede oule oldu herseyine bakınca ben direk renkli gormucekmiyim dedim oda yüzünü göstermiyor kapalı dedi öyle olunca renkliye geçiş yapmıuo yüzü acıksa yapıp resmini yakalıyor
Fatosbulut Dmrbs18 sormadım yani bilmiyordum acaba farklı bir şey mi diye düşündüm renkli olanı siyah beyazla başlayınca, bebeğin kafası da alt tarafta çok fazla yüzünü göstermedi sadece yandan görebildik baya bekledi fakat yüzünü göstermedi
Dmrbs18 Fatosbulut yüzünü tam göstermediği için belki renkliye geçmemiştir ben kaç kez gittim riskli oldugum için eğer gostermiyosa hiç renkliye gecmiyo normal kontrol olarak bakıyor bende artık sormuyodum en son gidişimde bianda renkliyi açtı yüzünü göstermiş cunki resmi yakalayp verdi isterseniz görmek için tekrar gidin
Fatosbulut Dmrbs18 anladım demekki o yüzden renkliye geçiş yapmadı çünkü baya bekledik döner mi diye ama dönmedi