yagizegemom Nurranne Ben böyle bişey aldım rengi farklı kampanya vardı bebek arabası puset beşik 5000 ne aldık
Sila66 Nurranne aldım elimde suan ama doğuma 3 ayım var nerdeyse kurmadım kurduk geri bozduk kutusuna koyduk memnunum güzel 790’Aldım ben
ilkbebek_ Nurranne elele madre park yatak aldık biz daha kullanmadık ama çok rahat kullanışlı görünüyor🥰
mylittlebabym Benimki bu :) hafifliği ve sökülüp takılmasından memnunum. Evin içinde çok kolaylıkla taşınabilir salona vs diğer odalara. Yükseltilip alçaltabiliyor yatak yüksekliğine göre.
butterfly35 mylittlebabym benimde aklımda bu var ama şuan oda yapmayacağım için acaba daha büyük ahşap anne yanı beşikler mi mantıklı olur bilemedim erteledim ama buna da bakınca insanın içi eriyor rengini yediğimm 🤤 sağlıkla büyüsün içinde prensesler 💗
aysesu Yeso59 ben de 70*110 almayı düşünüyorum. Tahmini kaç aya kadar kullanabilirim acaba? İlk hamileliğim pek bilgim yok 🤭
elifcicek_07 Sahnedekimadam park beşik alalım diyordum ama hem odasına büyüyen hem anne yanına park beşik sanki abartı gibi düşünmeye başladım. Sizinki çok güzel görünüyor sanırım bunu araştıracağım sonuçta normal yatağı varken park beşik çok gereksiz gibi.