Mlkkrcn Kizimm1 bende op. Dr. Gidiyorum cok memnunum. Bir kere farklı bir alanda profesöre gittim bana miladı dolmus ilaç vermiş, zaten yaslıydı dahada kolayla her profesöre gitmem :D
Mlkkrcn Gzo op. Doktora gidiyorum ben kuzum normal devlet hastanesi, kadın doğum hastanesi de değil, normal devlet hastanesindeki kadın doğum pol. Gidiyorum memnunum. Umarım iyi bir doktor bulabilirsin
Mlkkrcn Kizimm1 aynen öle uzman veya op. Dr. Daha iyi vallaha profösörlerden, iyi olan profösörlerde var ama konu Türkiye olunca iyisi yurt dısında oluyor. Bizimde yurt dısına cıkacak gücümüz yok malesef, ağlanacak halimize gülüyoruz vallaha :D yine umutsuz olmayalım illaki iyi profösörlerde vardır
Binnur-cam Gzo gerizekalılar düşük demek onlara göre can demek değil tam bir vicdansızlık vallahi . Rabbim ne derse o vardır bir bildiği diyoruzda bazı şeylerde doktorların elinde bile bile lades yapmanın alemi yok Allah ıslah etsin ne diyim .. Olumlu düşün herşey bizim elimizde önce rabbime sonra doktorumuza emanetiz .
Gzo Binnur-cam artık insanin hicbseye güveni kalmiyor hep korkuyor bana iyi bsey desede benm icim rahatlamiyor sadece bendemi var bu durum acaba😄
Mlkkrcn Gzo hormonlar ile daha da tetiklenmiş olabilir, benim hamileliğim planlı değildi, birde bir sürü olumsuz olay ile karsışastm pek iyi geçmedi açıkcası.
Binnur-cam Gzo yaa benim şuan gittiğim doktor okadar güzel rahatlatıyorki nazar değdircem korkuyorum gercekten doktorunu bulmak çok önemli.. Biz herşeyi bi bizde var diye cok evhamlanıyoruz ama cevremizde bizden daha kötü durumda olanlar var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah 🤲
Gzo Mlkkrcn benim ilki zaten kötüydü buda Allah affetsin ondan kötü bian önce haftam dolsada bitse su cile dyom😂
Gzo Binnur-cam ya aslında doktorluk bsey degil bugun gittim adam resmen bi saat sohbet etti benimle benim psikolojm bozulmuş coktan 😂
abcd-16 Gzo ben ilk doğumumu doçentte yaptım benim 10 cm açıklıkla bebeğim pelvik kemiğine takıldı doktor müdahele etmekte çok başarısız kaldı sezaryen oldum. İşin ehli bir doktor olsaydı ben normal doğum yapardım mühim olan doğum tecrübesi 👍🏻
Mlkkrcn Gzo deme sen öyle, bdn bdbeğimin bana iyi geldiğini düşünüyorum, anne karnında bile bana piskolojık olarak iyi gelen tek sey bebeğimin varlıgı, onun varlıgı sayesinde iyiyim,
abcd-16 Gzo Ya hiç öyle düşünmeyin benim üçüncü sezaryen olacak. Hala içimde uktedir keşke vajinal doğum yapabilseydim diye.
Misramisra Gzo düz uzman doktor 😁 ilk gebeliğimde öyle aman profesör olsun aman en iyisi olsun dedim sonra bi güzel kazık yedim. O yüzden sadece iletişimimiz iyi olsuna bakıyorum artık.