Miracflz Çok şükür sağlıklı bir şekilde paşamı dünyaya getirdim mersin şehir hastanesine kontrol amaclı gittim ve doktorum 1 cm açılma var yatisini yapmamız lazım olduğunu söylediler ve yatisimi yaptım ultrason kontrolde bebegin iri dediler haftasına göre önde gidiyor dediler hiç bir şekilde sancim yok cuma günü saat 2 de doğum odasına alındım ve 1.5 gün boyunca tek başıma doğum odasında bekletildim ve açılma 1 cm sancim yok eşimle konuşmak istedim ve taburcu olmamı istedim muayne aden doktoru bekledik ve doktorum ultrason kontrolünde bebegin kilosu 4 kilo üstü olduğunu söyledi ve normal dogum olamıyacağını söylediler ve saat 7de sezaryan aldılar ve çocuğum kilosunu sorduğumda bana 3.400 gram dediler bu cihazlarda bu kadar yanılma payı varsa neden hala ısrar ediyorlar tabi her şeyin başı sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi
Tiiffany Miracflz allah bagıslasın 2 cocugum oldu kg bakımından yanılmamız olmadı denilen kiloda dogdu ama söyle bısey olabilir belki ödem falan oluyor bebeklerde ondan düşmüş olabilir. Bizimde dogdugunda 3985 idi sonra düştü birden
Gamzesiratas Miracflz canım seninki yine bişey mi bana 3.600 dedi 2.950 doğdu çocuk bi baktım parmak kadar dedim bu nasıl 3 buçuk kilo meğerse değilmiş 😂
CaglaArtul Miracflz benim yeğenim 3,5 kg doğdu bir gün hastanede kaldılar annesi sezaryen oldu çünkü hastaneden çıkarken tekrar tarttılar 2,900 e düşmüştü bilmiyorum sizinkinden de zaman geçtimi yoksa doğar doğmaz mı dediler kilosu bu diye