Marygur Kızlar doktorunuz yatış pozisyonunuz hakkında size bir uyarıda bulundumu? Biz hiç konuşmadıkta. Bebeğim sağ tarafımda ve ben sağıma yatınca karnım çok rahatsız oluyor. Ama sağa yatınca bebeğe giden kan akışı daha sağlıklı gerçekleşirmiş diye biliyorum. Sola yatışta kan akışı zayıflarmış. Mümkün değil sağa yatışta rahat edemiyorum acı hissediyorum. Yatış pozisyonunu önemsiyor musunuz ?
Neroizm Marygur tam tersidir. Sag tarafinizda toplar damar var. Rahim saga yatinca onun uzeirne yuk bindirip kan akisini yavaslatir. Bu yuzden sola yatmaniz onerilir hamilelikte.
Marygur Marygur çok çok pardon ben bilgiyi yanlış verdim sağıma yatabiliyorum, soluma yatamıyorum çünkü bebek solumda canım acıyor o pozisyonda.
Marygur Ezgimstf bebek ortaya geçince rahat ederim belki şuan öyle yatmam çok zorluyo 16 haftalığım minik resmen soluma yapışık
Elifasell Marygur Marygur ben de o haftalar da soluma yatanıyordum doktoruma sormuştum suan cok onemlı degıl nasıl yattıgın bebek daha ufak gebelık ılerledıkce 20 haftadan sonra soluna yatmaya ozen goster demişti bana sonra da alışmıştım zaten yastık koy karnının altına bacak arana filan demişlerdi ben kafamın altında ıkı yastık Bacaklarımın arasında karnımın altında uc dort yastıkla yatıyodum ☺️☺️☺️☺️☺️☺️
Calasun Marygur sola yatman gerekiyor tam tersi senin dedigin 🤔hatta gece sirt kismina yastik koy hem sirt ustu yatmamam hemde uyku sirasinda donmemen icin doktorum boyle yonlendirdi beni💞🐣
Marygur Calasun ben baya baya yanlış yatıyorum, hem sola yatamıyorum hemde gece uykudan uyandığımda genelde sırt üstü oluyorum.
eminehilise Marygur yanlış biliyorsunuz çünkü. Sola yatınca bebeğe kan akışı daha iyi oluyor. Sağa ve sırt üstü kesinlikle yatmamak gerek. Google a yazarsanız riskleri uzun uzun anlatılıyor.
Aslikannnn Bende Sağa yatınca bebek organların üstüne baskı yaptığı için kan akısı yavaşlıyo rahat bir pozisyon olmuyor diye okumustum. 4-5 aylarda rahatsızlık veriyordu bana ama şimdi 6 ayda rahatsız olmuyorum sağa yatınca . Tek taraflı yatmakta uygun değilmiş hem sağ hem sol kullanılmalıymış.
Yalinn8 Marygur tam tersi, sola yatmak daha saglikli😉 olabildiğince sol, zaten bi müddet sonra bi sağ bi sol, baska ihtimal yok
BurcuY Marygur tam tersi kuzum ben daha 12+1 haftalığım bugün doktora sordum daha çok sola yat daha rahat edersiniz dedi ☺️
Sevilmesebebi Marygur sola yatınca kan akışı daha iyi oluyor ve bebek rahat ediyor sağa ve sola yatabilir iniz tabi uykuda bu pek mümkün olmuyor ben sırtüstü bile buluyorum kendimi uyandığımda