Baharbade10 Kızlar yeni doğan bebeğiniz için hangi krem şampuan vs kullandınız sizce hangi markayı almalıyımm yardımmmm
Paramedik16 Baharbade10 canım ben mustela aldım hepsini 🥰 Bursa Acıbadem de doğdu bebeklerim (ikiz) orda da mustela kullanılıyor
femme Baharbade10 hepsını sebamed aldım aslında mustela yada ecowell ıstedım ama bana pahalı geldıler. bakalım denıyıcez sebamed nasıl olucak :)
kalbiminpariltisi Baharbade10 mustela içerik olarak temiz değil maalesef katkılı sağlıklı değil, Siveno , babys green bunlar katkısız doğal ürünler alabilirsiniz
Aslihantuncer Yenidogan mustella aldim ama bitince bakicam fiyati cok fazla mustellanin sadece ilk donemler icin tercih ettim
kalbiminpariltisi Baharbade10 doğal çam kokulu öneririm, minoriste aynı şekilde o da temiz içeriklidir
kalbiminpariltisi minikoglumuz mustelayı herkes birbirinden duyuyor çok popüler ama içerik olarak temiz değil bilginiz olsun, tercih sizin tabi
bsrguneri03 Mustela ve dalini kimse önermıyor malesef bende mustela alacaktım vazgectim minoriste içerik olarak doğal bı ürünmüş sanırım araştırıcam ☺️💗
bsrguneri03 Baharbade10 bende araştırırken buldum onerıyorlar baya içeriği temız dogal bı şampuan e bebekte de var ☺️
Ahsen68 Baby me organic serisinin içeriği temiz fiyat olarak da uygun ben onu aldım. Daha doğum yapmadığım için kullanmadım. Hatta bu serinin pişik kremini biberon temizleyicisini ve losyonunu da aldım.
Arzu3434 E bebek baby me organik serisini aldım vücut losyonu köpük şampuanını deterjanını mavi kapak temiz içerik👍🏻
Selisce Baharbade10 ecowell aldım 2 adet daha doğum yapmadım ama içeriği temiz diye aldım umarım uzun süre kullanırız çünkü fiyatlar uçuyor