[silindi] Kızlar 17+2 olduk bir kere hissettim galiba belki bağırsak hareketi bilmiyorum. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz. Sabırsızlıkla bekliyorum Oğluşumun tekmelerini 😄
beyzacmvrc [silindi] 15. Haftada damar atarmış gibi pıt pıt yapiyodu seğirme şeklindeydi Birkaç hafta böyle gitti. 19 dan sonra falan daha netleşmeye başladı. 24+0 iz 2 3 haftadır falan çok çok daha kuvvetli artık, hele ki son bir haftadır ☺️
femme [silindi] 19+2 olduk arada pıt pıt bişi hissedıyorum yaanı ilk gebelıgım aslında secemıyorum da arada bi titreme gıbı mınık sey oysa eger sanırım hıssedıyorum
_yfs_ [silindi] 24. Hafta göbekte hafif atma ile hissettim şimdi güm güm arada yılan gibi titretiyor 27 haftalığız ☺️
alya00 [silindi] bağırsak hareketi gibi hissediyorsun başta ama tam anlamıyla ilk gebelikse 20. Haftada 🥰
vyusala [silindi] 16. haftadan hiss etdim aynı sizin gibi gaz zann etdim ama bebek haraketiymiş yoğunlaşmaya başlayınca anladım😊
Zeliha76 Ben 9 haftalık hamileyim şuan nabız gibi arada hissediyorum oğlumu da çok erken hissetmiştim
Tinkiminki6 [silindi] merhaba ben 14 haftaligim bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum ama iki kez damar atar gibi bişey hissettim bebek mıdır emin değilim?
H_a03 Benim bi tanıdığım 13 14 lü haftalarda bebek kıpır hareket ediyor diye söylemişti bozmadım hiç bişey demedim bu haftalar da kıpır kıpır olsa bile o denli hissetmek mantıklı gelmiyor hiç bana
busranne96 [silindi] 18.hafta acaba mı🤔 19.hafta sanki bebek gibi 🤭 hafta kesin bebek bebek 😂🐣 Suan 24. Haftadayız dahada cok hissetmeye basladım😍
ayten9 Haftamda hissetmeye başladım ilk gebeliğim özellikle sırt üstü yattığımda genelde sol tarafımda seğirme gibi hissedebiliyorum
ozlemebe 11 haftalıktan beri hafif hafif karnımın içinde kayma gibi birşey hissediyorum gıdınlanma hissi oluyo