rachelgreenn Biz eşimle ayı çok sevdiğimiz için kızımızın ismini hep ayça koyacağız diye hayal kurardık. Kayınvalidem de Alya ismini önerdi hoşuma da gitti açıkçası ama çok kararsız kaldım sizce hangisi?
yesillimonn rachelgreenn Ayça bence 😊o kadar çok alya var ki klasiklesmeye basladi bende hep derdim kizim olursa alya koyucam doye tabi o zamanlar bu kadar çok yoktu cevremde olsun burada olsun alya gore gore vazgectim artik suan kizima hamileyim isime karar veremiyorum 😀
gulcinbalci rachelgreenn Ayça daha güzel bence. Ay ile başlayan isimleri bende seviyorum. 13 haftalık hamileyim cinsiyetini bilmiyoruz daha ama kızımız olursa adını Ayçin koyacağız 🥰
rachelgreenn yesillimonn işte biraz da bu yüzden alyaya uzağım 🥰 sizin aklınızda başka bir seçenek var mıydı?
yesillimonn rachelgreenn Umay ece Ahsen Ervanur İpek Aklimda olan bunlar ama hala karar vermis degilim😀
Kubracigimm rachelgreenn Ayca da çok hoşuma gidiyor benim. Anlamı Ay gibi güzel, ışıklı, parlak. Ayça’ya göre de daha nadir bir isim.
1fatooss Alya çok konulduğu düşüncesindeyim bu ikisinden biri olacaksa ayça daha güzel bana göre . Ay’ı seviyosanız önerebileceğim aklıma gelen ilk isim Aysima oldu. Onun dışında Ayşin , Aybüke , Ayliz geliyor aklıma ❤️