Minaa_m Belimin arka kısımları iki yandan çatlamış kaşınıyor kiloda almadım çatlamak için erken değil mi ne kullanmalıyım
Eceecim Minaa_m iyi bir çatlak yağı alıp kullanmaya başlayın isterseniz. Biraz erken olmuş ama demekki vücudunuz müsait
Sevvl Minaa_m çok mu zayıftın canım bende öyle oldım surmediğim kalmadı sımdıde o kadar şey sürmeme rağmen saldım
hayalperest2310 Minaa_m çok erken olmus benim 35 haftalıkken çıktı tabi fay hattı gibi çabuk çoğalıyor bende şok oldum
Dilara_1 Minaa_m bende 9+3um bende çatlamaya başladım vücudumuz müsait demekki çatlamaya çatlak kremi yada çatlak yağı al bir nebze yavaşlatabilir son belki
my-stery Minaa_m tam bilmiyorum ama belki cildiniz çok kuruysa falan olabilir 😌 cilt hassaslaşıyor zaten çünkü
Eceecim Minaa_m aktardan yağlar alıp karıştırmıştım. Kayısı yağı kakao yağı hindistan cevizi yağı gibi karışımlar. Ama çok düzenli ben de kullanmadım haftada ½ ancak.
Dilara_1 İçerigi de aynen şu şekilde kakao yağı fındık yağı portakal yağı acıbadem yağı kayısı yağı kanola yağı kabak çekirdeği yağı susam yağı sarı kantaron yağı havuç yağı buğday yağı