bombshell Lagerthha çok iyi bir doktordur. İnstagram hesabı var. Telefon numarasından ulaşıp kendisinden bilgi alabilrsiniz. Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah bebişinizi, şifa olsun size❤️
Me-sude Cute23 yaaa ayy bende bi deneyeyim o zaman onu güngör tuncayla 2 hafta sonra randevum bi kaç gün önceden sizin dediğinize gidip bi bakayım belki enerjim benimde uyuşur. Sizin bütün beklentilerinizi karşılıyor mu?
Cute23 Me-sude evet çok memnunum ultrasonda uzun uzun bakıyor,bebiş yüzünü göstermiyor ama o fotoğraf yakalamak için uğraşıyor dakikalarca.Ve hep güleryüzlü yaklaşıyor ,herkese göre farklıdır ama uyuşacağınıza inanıyorum
dexter Lagerthha canım geçmiş olsun. depremzedeleri bazı doktor ve hastaneler ücretsiz karşılıyor bir araştır istersen.
Citosman melisa_kas ben doğum yapmadım ama 1 hafta felan kaldi Ilk dogumuk olacak cigliye gidiyorum Havva hanıma Herhangi bir ücret yok zaten bütün odalar tek kişilik odaya para vermiyorsun
Cgdmbln melisa_kas Banu hamımdan memnun kalmadınız mı acaba ? Evime yakın olduğu için görüşmeyi düşünüyordum
melisa_kas Cgdmbln hayır kalmadım kesinlikle. gebelik hesaplamasını her seferinde yanlış yapıyordu hatta çok üsteleyince ay evet 1 ay atlamışım dedi ama hep hatalarına kalıp buluyordu. okadar korkuttu ki beni işte hayati risk var dedi seni veya bebeği kaybedebiliriz erken doğum olcak 34. haftada doğumun dedi . ama hiçbiri çıkmadı. devlet hastanesine gidince hiçbir tehlike yok erken doğumda gözükmüyor dediler ve şuan 39+ 4 . yarın çiğli devlette sabah sezeryan olucam allahtan o kadının elinde doğum yapmadım
melisa_kas Cgdmbln üstelik verdiğin paraya değmez ben en son 500 ödüyordum her seferinde oraya gitmek yerine kenarına koysan emin ol bebek olunca lazım olur
Linaa1234 melisa_kas doguma ne kdr fıyat verdı acaba su hastanesınde dogum olcak dedı Benım bır tanıdıgım 4 cocugunu onda yapınca bende ona basladım
Linaa1234 Cgdmbln banu hanım cok ılgılı tabı normel para alıyor bencok memnunm saat kacta arasam msj atsamacar 28 haftalıgım bakalım bu aydan sonra nasıl gecıcek
Linaa1234 Linaa1234 Cgdmbln muayene ucretı 500 oldu bu son ayda ama bır gıttıgınde oduyırsun dıger gıttıgınde odmıyırsun o cok ıyı
melisa_kas Linaa1234 ben zamlardan once gidiyordum ve bir anda zam gelince size 15 bine olur demisti 10bini zaten hastane aliyormus
Tgb35 Me-sude googledan araştırın derim .ben kadınlar kulübünde yazılanlara şok oldum, bu Dr hakkında
Me-sude Tgb35 aaa ben göremedim baktım şimdide bir tane hemşireden kaynaklı bir olay olmuş başka var mı? Haftalardır ona gidiyorum kötü oldum şimdi. Başka neleri var ben bulamadım yazabilir misiniz
Me-sude Tgb35 siz hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz? Memnun musunuz? Benim seçenek yoktu çalışmaktan herkes onu önerdiği için bir de uzman olduğundan ona gidiyorum hala ben en başından beri