Ceydabm Kızlar merhaba.hastanede giymek için nasıl bir terlik tercih ettiniz? (ilk doğumda havlu terlik aldım ama pek konforlu olmadı.)
Berfehilal Ceydabm ben böyle takım aldım ama bilmiyorum ne kadar konforlu olur ilk doğumun olacak belki yedek başka da koyarım çanta hazırlarken 🙈
2022bebeki Ceydabm Crocs tipi terlikler öneririm ucu kapalı ve plastik olmali ..kanama vs leke olabiliyor sonrasında yıkama imkanınız olur
Grs0135 Berfehilal bunu hastane de foto çekimi yapacaksanız o zaman kullanın o zman şık duruyor, ama onun dışında crocs terlikler hem daha rahat hem de ilk başta kanama vs olabiliyor temizlemek açısından da kolay olur
Elifkrgz binnur64 Bende bundan aldımm, dışarıda yürüyüş için kullanıcam sonrasında hastanede kullanacağım çokta rahatlar
Berfehilal YagmurAnnesi ay o zaman bende crosslardan da alayım o durumu hiç düşünmemişim bunu evde giyerim 😂🙈
YagmurAnnesi Berfehilal aynen bende de kokoş güzel bi terlik var komşum doğum için almış ama evde giyecem 🫢 önceki doğumdan tecrübeyle sabit ucu kapalı havlu tarzı olanlardan götürmüştüm ıslanmıştı 🤢
binnur64 Elifkrgz aynen ben de memlekete giderken yolculukta giymesi de rahat olur diye düşündüm 9 saat yolda ayakkabı hiç çekilmiyo çünkü😅
Bircandeniz Ceydabm ben beyaz lohusa takımınınkini koydum ama cross terlikler bence daha iyi diğeri ev terliği gibi geliyor bana