Yesraan Ya kızlar genital bölgeme elimi vuramiyorum hem aciyor hemde kıpkırmızı olmuş bir öneriniz varmı nasıl geçer?
YagmurAnnesi Yesraan pişik olabilir canım sürekli yıka hatta iç çamaşırı bile giyme bence. Kantoron yağı ya da pişik kremi varsa ondan sür
Aysenrr20 Afedersin iç çamaşırı ya da bi kıyafetle temas etmesin ve bebeğine pişik kremi aldıysan eğer ondan sür. İlk çocuğum da da yaşadım ben normalde de şişko olduğum için sürekli kızarır benimde bacaklarımın arası kremle 2 3 gğne geçer.
TTtutku Yesraan bende 35 teyim nasıl geçiyo sizin ben rahat uykuyu ağrısız sızısız günlere hasretim ödem de başladı çok öabuk yoruluyorum bel sırt ağrılarım arttı
Meryem_e68 Yesraan doktorlar genelde vajina yikamayi pek onermiyo bakteri mantar enfeksiyon olusumunu tetikler.ıslak ve nemli olmamasina dikkat edin pamuklu iç çamaşır kullanin ve gunluk pedler yerine pamuklu yumuşatır bez kullanin utuleyip kullanirsaniz daha çok faydasini gorursunuz doktorunuzun onermedigi hiç bir krem vs kullanmayın geçmiş olsun😊