Mebk Kızlar özeldeki doktorum kız dedi devlette ki doktor erkek dedi 😊 Bugün detaylı ultrason da kesin kız olduğunu öğrendik 🤲🤲😍😍 Tahminde bulunan arkadaşlar olmuştu keseden ultrason görüntüsünden falan onlarda erkek demişlerdi
Babyykmz Mebk yıl olmus 2023 hala tahminde yanilan doktorlar var tahammul edemiyorum yahu 😑 gozunuz aydin bu arada saglikla kucaginza almayi nasip etsin Rabbim 🥰
zeyzey_06 Mebk gözünüz Aydın öncelikle 😇detyalıda net görüldü dimi üreme organları. benim özeldeki doktorumda önce kız dedi hatta şunları dudakları dedi sonraki gittiğimde erkek dedi diğer gittiklerimde göstermiyor dedi detaylıyı bekliyoruz bakalımmm
Mebk Babyykmz amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kavusalim 🤲😊 aynen ya özeldeki doktorum net kız görüyorum demişti ama devlete de gidiyordum oradaki aklımı karıştırdı 🤣
Mebk zeyzey_06 aynen canım çok net gösterdi ellerini ayaklarını yüzünün en uygun fotosunu da verdi 3 adet farklı farklı 😍🤲 bir kız bir erkek dediler hocam dedim şimdi belli olur inceleyim söyleyeceğim dedi 2 defa inceledi kesin kız bebek dedi🤲😍