Heisenberg Mervealmn 1 ay çok uzun değil mi ya insanı 1.5-2 hafta sonra uyku tutmuyor acaba napıyo acaba kalbi atıyor mu 🙄
HaticeNur Heisenberg aynen dediğin gibi makinelerin eski olması bilmiyorum ya da belki yanılma ihtimalinden dolayı söylemedi bilmiyorum yani
Haticecinar Kizlar banada 11 haftada kiza benzio dedi 12 haftama yebi girdim erkege benzio drdi ay sonu kesinlesir dedi neye inancami sasirdim %60 erkek dedi kesinmi diorum yok 😏 insan cok mersk ediyor saglikli olsun tabide.
Nuraydiyebiri Serencakarli benim aile oraya çok yakıııın 😊 nedense bi mutlu oldum. Ben görev için Vandayım ama izne ayrılınca izmire gelcem doğum için.
Nuraydiyebiri 14+5oldum bugün gittim doltora hala kesin değil 16da belli olur dedi. Sürpriz yapabilir bize dedi. 12. Haftada gittiğimde 14te kesinleşir demişti şimdi 16da kesinleşiyor diyor anlamadım ben. Başka doktpra da gitsem mi acaba?
SuleCahide BurcuY alerjinin bebeğe geçmemesini umuyorum bir tskım besin gıda ilaç penisilin alerjisi var :( malesef
defnekrmn Dila33 11 haftada kız diye tahmin etti Çarşamba belli olucak inşallah o zaman 16+3 oluyoruz
SuleCahide BurcuY bazen süt alerjisi olarak geçiyor ama benimki çok farklı içeriği doğal dahi olsa alerjim yapıyor mesela asla pırasaya dokunamam bırak yemeyi dokunduğum anda kabarıyorum
SuleCahide Benim cuma günü doktor randevum var aylık kontrol bakalım 14.3 oluyorum acaba gösterirmi birde siz hareket ettğini hissediyormusunuz?
NilAsel SuleCahide Yok bir kaç kez seyrer gibi oldu ama emin değilim belki kas yada gaz olabilir . Kontrole gitmeden tatlı şeyler yersen kıpır kıpır oluyor illa görünür o zamn😊
Mervebyk Merhaba kızlar bende 13 haftalıgım 11 hafta 4 günlük Ken kıza benzettim dedi doktorum aralıgın 3 de belli olacak bakalım dogum günümde 🙏😊
Heisenberg Ben 14 olcam artık bugün gitsem yine belli olmaz. 16 haftalıkken randevum var o zaman gidince yine belli olmaz. 20. haftada gitsem yine belli olmaz çünkü canım doktorum! Bişey gördüm pipiye benzettim diyorum değil veya olabilir bile demiyor asla en ufak birşey söylemiyor daha çok erken daha çok erken. Neyse inşallah doğumda öğrenirim...