Ebruslumm Burjucan ayy evet çoğunluk kız bizde 10+3 iki oğlum var benimde sağlıklı sıhatli kızım olur inşallah
Beyzagzn Bende 12+2yim :) 5 gun sonra randevum var belki gosterir minik :) ayrica ikili test icin gec kalmadim degil mi?
Pekgokcen Gercekten mayis bebisleri kiz mi hepinizinki yaa ben daha ogrenemdim 20sinde gidicem insallah gosterir kendini...
Nuraydiyebiri Serencakarli benim aile oraya çok yakıııın 😊 nedense bi mutlu oldum. Ben görev için Vandayım ama izne ayrılınca izmire gelcem doğum için.
Serencakarli Heisenberg annenize baya uzak gitmişsiniz özlem evlilikden dolayı mı yoksa meslekden dolayı mı 😞
mucizem_0809 Heisenberg rabbim hayırlıysa eğer sanada nasip etsin inşallah hep öyle dua ettim hayırlı sağlıklı evlat olsun diye bakalım belki değişcek belki yanlış gördü renkliye kadar herşey olabilir 😂
BurcuY Tolgasibel iki ayrı hesabın mı var kuzu senin burda 🙄 devlette yaptırdığım için herhangi bir kağıt yada ultrason çıktısı vermediler kuzu 🙄sen nerde yaptırsın aldın mj bi kağıt falan