BurcuY Dila33 benimde kıza benzio dedi bugün gittim kesin deil dedi ama 12+1 haftalığız ❤️ Galiba prensesim gelio 🙊
defnekrmn Dila33 11 haftada kız diye tahmin etti Çarşamba belli olucak inşallah o zaman 16+3 oluyoruz
Dila33 Zeynep_38 ne güzel canım allahım saglıklı sekılde kucana almayı nasıp etsın 🙏🏻bızde yarın gıdecez doktora ıkılı test ıcın belkı cınsıyetını de ogrenebılecez onemlı olan saglıgı tabıkı🙏🏻
Merveee277 Zeynep_38 ikili testte mi öğrendiniz acaba? Bir de o test nasıl oluyor önce kan verip sonra ultarasondan bakıp mı söylüyolar
Serencakarli Dila33 inşallah görürsün canım bende dün gittim daha göremedik bakalım hayırlısıyla inşallah görürsün 😍
Dila33 Merveee277 bende yarın gıdecem canım ıkılı test ıcın benm doktorm once tahlıl ıstedı sonra ultrasonda bakacaz dedı
Nuraydiyebiri Kesin değil tahminde bulunuuorum şu an kız gibi duruyor dedi 14ten sonra keain bir şey söyleyebilirim dedi. 2 hafta sonra randevum var heyecanla bekliyorum 😍
Yalinn8 Lilaalya inan ayni seyi sorguluyordum. Kizlar biraz erken, değişmeler olabilir, bu tamamen üreme organının erken ya da daha geç oluşmasıyla ilgili bise, detayliyi bekleyin derim nacizanee😉
Heisenberg Ya kızlar 14ünde ikili testim var ama pazartesiye randevu aldım cinsiyeti öğrenmem lazım aliexpresste mükemmel şeyler var 11 Kasım indiriminde almak istiyorum. Göstersin diye neler yaptınız çikolata falan mı yediniz çok hareketli mi olması lazım göstermesi için çok etmemesi mi lazım of stres yaptım 😳🙄
Pinarrr56 Benimde 12+3 de kıza benziyo ama kesin 15 de söylerim dedi perşembe günü gidicem ama bende kız hissediyorum 😊😊tabi eli ayagi düzgün olsunda
Heisenberg Pinarrr56 ya eli ayağı düzgün olsun evet ama Allah biliyo içimi kız çocuk aşığıyım ya🤦🏼♀️