Denizinanne Kızlar gelin bir sohbet edelim 35+3 um doğumum çok yaklaştı artık çok heyecanlıyım ağrılarım var bide üstüne hasta oldum siz nasılsınız nasik geçiyor sen haftalar?
Mommm03 Denizinanne son 20 günüm kaldı 1 haftadır hastaydım smdı iyi gibiym , kızımdan dolayı zorlanıyorum kızımı bakayım kendımemi bi tarafta yatınca o tarafım agrıo yatakta zor dönüorum az kaldı bitti sayılır🥰
2baybannesi Denizinanne 35+5 iz bizde ikinci gebeliğim zorlayici geçiyor artık ilk gebeliğim sezeryan 2 Mart’ta gün verilecek sezeryan için korku heycan panik ne ararsan var 🙈
Denizinanne Mommm03 benim de 30 gün kaldı uygulamaya göre sadece pelvik bölgesinde damarlarım aşırı zorluyor umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
bihterquenn Bizimde 15 gün kaldı doğuma ama geçen kontrolde 3-4 günün var dedi doktor pazartesi tetikteymisiz 🥲🤰 vajinama aşırı baskı yapiyomus gerçekten adım atınca canım yaniyo yürümek istemiyorum 🤣
Denizinanne bihterquenn şey indiğini nasıl anlayabiliriz acaba benimde son günlerde bacaklarımın iç kısmındaki damarlar aşırı şekilde sızlıyor bende acaba çocuk kendini aşağı mı bırakıyor yavaştan diye düşünüyorum
bihterquenn Denizinanne direk vajinanda hissediyorsun canım bacak arası ağrısı gibi değil baskı var yürütmuyo doğru düzgün penguene döndü yürüyüşüm 🤣
Doktor Benim de 34+3 bugün ne yapsam diye düşünüyorum hareketim hiç yok doktor hareketli olmalısın diyor
Denizinanne Doktor benimde yok ama adım sayar indirdim kendime dun iste yürüyüş yapmaya başladım 4000 adımla başladım bazı egzersizlerde yaptırdım son haftalar artirmaliyiz artik
Denizinanne bihterquenn demekki benimki daha inmemiş birsey yaptın mı aşağı inmesi için hareketlimiydin hamileligin boyunca
Denizinanne 2baybannesi ayy ne güzel çocuğuna kavuşacaksın işte korkuyu düşünme ağrılar geçip gidiyor sonuçta 🥰😊
Denizinanne bihterquenn ben şimdiye kadar hiç yürüyüş yapmadım nerdeyse şimdiden sonra yapsam çok bir etkisi olur mu günde bir saat yürümeye çalışıyorum
bihterquenn Denizinanne olur hem sırt ağrınız falan da olmaz kendinizi çok yormayın kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama 15-20 dk yürüyüş bile yeterli 1 saat diye sartlandirmayin yoruldugunuz an dinlenin 🌺