Ebrudemirtas Sibel_72 bi kere canım çok çektiği için yedim sonra midem bulandı bir daha da yemedim 34 haftalığım 🥲 canın çok çekiyorsa yiyebilirsin ama fazlası zarar. Çok zararlı diyorlar normal bir insan için bile 🤗
nur34_ Sibel_72 ben hamillgmn oncesindede oyle seyler yemezdim sagliksz paket gidalar pek tercih etmiyoruz oyuzden hic zorlnmdm 🤭ama canin cok cekiyosa ye fazlasina kacmadgn sürece bisey olmuyo
Tusemciiim Hayatımda hiç yemedim, çokta sağlıklı bulmadığım için kokusu görüntüsü midemi allak bullak ediyor. Pek sağlıklı bişey olduğunu düşünmüyorum ben 😬
Tusemciiim Sila66 Markette gördüğümde bile reyon değiştiriyorum 😬 öyle bi tiksinti 🫣 Erişte ye makarna ye 😅
Yenidenanneoluyom Sibel_72 hamileligimin başında iki kez yedim. Canim cok istedi. Bir daha yemedim. Ara ara aklima vuruyor ama cocuguma hic bir faydasi yok zarari da olmasin deyip yemiyorum.
MadameHappy34 Sibel_72 Evet 30+3 haftalık hamileyim bir 10-15 kez yemişimdir :) canım ne isterse yiyorum her gün ve abartarak yemediğim sürece sorun olduğunu düşünmüyorum.
Tusemciiim 2aslan_annesi07 hoşuma gitmiyor benim pek hani yeni yeni çıktı zaten Türkiye’de noodle genellikle Asya tarafına özgü bir yiyecek benim midem kaldırmıyor lambur lumbur karışık duruyor 😅