Gizem19-23 Merhaba Detaylı ultrason için Zeynep Kamil’den randevu almayı başarabilen var mı ?? Varsa bunu nasıl başardınız arkadaşlar paylaşabilir misiniz ? 😌
Gamzekara2 Gizem19-23 ben başardım 🥳 1 martta gireceğim ama çok zor oluyor her sabah 10 da 182 arayıp ordan almaya çalıştım 2 hafta uğraştım sonunda aldım
Gizem19-23 Gamzekara2 bende mhrsden uğraşıyorum her sabah 10 da ama bir türlü bulamadım yakalayabilirim umarım 😁
Anonim3447 Gamzekara2 dr.sadi konuk için mi aldınız gittikten sonra nasıl ilerledi anlatır mısınız birde kaç haftalık gireceksiniz
Gamzekara2 Gizem19-23 mhrs den uğraşmayın sistem oraya hiç açılmıyor her sabah arayın ben hem arayıp hem mhrs ye giriyordum ama oraya hiç düşmüyor bile telefondan alıyorlar hemen sabah 9.56 da başlayın aramaya 10 da yeni bağlanmış oluyor
Gizem19-23 Gamzekara2 yarın da öyle deneyim bakalım ben kaç gündür hep MHRS den baktım ama 182 aradığımda da hiç düşmüyor inşallah bu sefer düşürüm
Gamzekara2 Anonim3447 hayır ben Zeynep Kamil araştırma hastanesi için aldım randevuyu daha gitmedim çarşamba günü gideceğim