hayalperest2310 Karacamm 34 ten beri hurma yiyorum 36+5 olduk artık 37 olunca hızlandırılmış turlara geçerim 😂😂
Mommm03 Karacamm kızımda hiç birşey yapmadm arada yüryüş yaptım 40 haftlıkken doğdu 😁 smdı mecbur sürekli kızmın peşindeyim korkuyorum doğuracagım diye 😁
beyzzsenturkk Karacamm korunmasız ilişki, kaynar suyu belinize sırtınıza tutarak masaj yapın ve bol bol yürüyüş
hayalperest2310 nur34_ bugün kü ben hiç uyuyamadım döndüm durdum en sonunda sinirlenip kalktım oturdum 😂😂😂
cannkmrc Bende 37+5 teyim hurma yemeye başlıyacam günlük yürüyüş de yapıyorum ağrılarım oluyor hem hafifletiyorda
nur34_ hayalperest2310 valla fena geciyor desem kndim icin yalan soylms olurum fazla karnim cikmadigi icin agirligm yok kiloda almadim sadece sirtim agriyo hareketlrm oyzden kisitlandi bacaklrm agridigi icin cok gidip glme yapmiyorum onun disinda bu iki gundr kasık baskısı var o bnj cok zorluyor 🥹☹️
hayalperest2310 nur34_ bacak arası agrıları pelvik bölgeler zaten rahatsız ediyor bende de göbek rahatsız etmiyor
Yesraan Karacamm 35+3 kasik ağrısı ve vajina kemiği ağrısı çekiyorum ben şu an hurma yiyorum ev işleri tutuyorum.
Busra-busraa Perine masajı yapabilirsin.plates topuyla kasları gebşetecek egzersizler yapabilirsin.skuat yapabilirsin.hurma ananas yiyebilirsin.adaçayı içebilirsin
hayalperest2310 nur34_ özellikle yatarken çok kötü dönemiyom pelvik tabanı olan kısım yürümekte bile bazen zorlanıyorum
nur34_ hayalperest2310 bnde yatarken degilde yururken oluyo gecen hatta disardaykn oldu pisik olmus gibi yurudum 😬😅
nur34_ hayalperest2310 inşallah canm saglikli olsunlar olalim gerisi gelip gecici ya rabbim isteyenlerede tattrsn