Seymaaaokms Merhaba kızlar 8+0 oldum bugün ara ara midem bulanıyor durduk yere ama çok kötü de değilim suan sizin miden bulantılarınız ne zaman başladı ne kadar sürdü yazabilir misiniz
Oznur-96 Seymaaaokms canım sabahları aç karnına kalkma benim 7.haftada başladı suan 23+5 haftalığım devam ediyor kişiden kişiye değişiyor
Yazmelegi_ Seymaaaokms 6.7 haftalar sa başladı 12.haftada bitti bulantı kusm şuan yok denecek kadar azaldı
pembemor25 Seymaaaokms benim 7-8-9da çok şiddetliydi özellikle 9da başımı kaldıramıyordum 10. Haftaya girdim sanki biraz daha rahatladım günde 2-3 kez kusuyordum 2 gündür hiç kusmadım bulantılarım devam ediyor ama
Oznur-96 Seymaaaokms inşallah canım ama 14 haftamda azalmıştı suan bu halime şükrediyorum 11-12 haftam hastanede geçmişti inşallah senin öyle olmaz çok rahat ve mutlu geçirirsin
Zehross03 Yazmelegi_ böyle yorumları görünce umutlanıyorum ama çoğuda 9 ay çekmiş kandırıyolarmış gibi geliyor beni şu hafta bitsin geçicek diye diye
Yazmelegi_ Zehross03 benim akrabam 3. Gebelikte 9 ay çekti gerçekten görüyordum sürekli bende böyle olcsm diye çok korkuyordum ki şükür olmadi