merveogrtmn çok teşekkür ederim , birgün annemdeydim eve geçmek için hazırlandım belim ağrıyordu biraz binadan indim kala kaldım öylece çığlık çığlığa kitlendim hareket edemedim tutsalar yardım etseler dahi asla hareket edemiyorsun biraz bekledik adım adım hareket ettim eve geçtik iki üç gün çok ağrım vardı bi sabah uyandım ağlamaktan bina ayağa kalktı böyle bir ağrı yok sol bacağımdaki ağrı hayatımda böyle bir acı yaşamadım yani 😢 eşim aradı annem falan herkes geldi ben sadece eşime dediğim şu ben dayanamıyorum imza ver ne gerekiyorsa yapsınlar bacağımdan olmayı bile göze aldım ağrılar sadece 5 dk bile dinsin diye dua ediyorum ağlaya ağlaya heöen hastahanye gittik kadın doğum onayıyla emara girdim orda fıtığın patladığını öğrendik doktor ameliyat olabilirsin ama riskleri var imza verirsenz hemen acil alırız dedi eşim kabul etmedi başka seçenekler aradık şükürler olsun turan uslu doktorumuzu bulduk 2,3 aydır tedavi görüyorum üç dört kişinin beni tutarak girdiğim klinikten tek başıma çıktım ilk seansta şuanda daha iyiyim ağrılarım ara ara oluyor ama dikkt etmem lazım ikizlere hamileyim ağırlığım biraz daha fazla