Beyhanturgut Kizlar merhaba ben 4 yıl önce anestezi ile 25 tane siğil ameliyatı olmuştum yapılmıştı zannedersem birdaha olmamıştı ama bir kaç aydır 1 tane siğil var genital bolgem de yaşayan varmi sorun olur mu
Naazli Beyhanturgut hamile misiniz. Hamilelikte siğil normal doğuma falan engel diye biliyorum. Daha önce bekarken çıkmıştı bende bir defa. İşlem yaparlar canım acır diye korkumdan gidememiştim. İlaçda kullanmamıştım kendi kendine geçmişti. Ama doktora görünmek en iyisi tabi
Ayseguloprl_ Beyhanturgut of of aynı sorun bende de var vajinamda çıktı hamileyim engel olucak mı bilmiyorum üst kısımda ama
Halimbey Beyhanturgut dün doktorum ile siğil hakkında konuştum bende de var malum. Sezeryan günü verecek haftaya ondan sonraki hafta dogum. Bebeğe bulaşma riski var göze alamayız dedi. Sezeryan istemiyordum hiç ama bebeğim için olacağım
hayalperest2310 Beyhanturgut bende de çıktı yaktım doktorum doğum kanalında olmadığı sürece sorun teşkil etmez dedi benim normal olacak zaten vücutta olan birşey olsa sezeryanla da bulaşır şu an gözle görülür birşey yok genitalde
Beyhanturgut 27 haftalik hamileyim daha önce 4 yil once anestezi ile almışlardı bende dayanamam diye anestezi almıştım sezeryan dogum olacak zaten oğlum var 2.hamileyim
Ayseguloprl_ adenleyolculugumuz_ sizin siğil tam olarak hangi kısımdaydı bende de çıktı ve üst kısımda engel olur mu normal doğuma
Beyhanturgut Sağ üst iç kısımda benim 1 tane pazartesi kontrole gidince doktoruma söyleyeceğim daha önce 25 tane ameliyat olmuştum
Mrvctn Beyhanturgut doktorunuz ne dedi? Bende çıkmadı ama eşimde var bende hpv aşısı olmuştum hamilelikten önce. Normal doğum olmuyor muymuş
tecrubesizanneadayi12 Beyhanturgut normal sivilce gibimi acaba benimde geçenlerde bir kaçtane genital bölgede sivilce gibi çıkmıştı ama ağda yaptırdım diye oldu sandım şuan yok ama geçti kendiliğinden geçiyor mu ki
Beyhanturgut @Mrvctn bugün kontrolüm vardı söyledim 1 tane olduğu için sıkıntı yaratmaz küçük olduğu için dedi birden fazlası sıkıntı oluyormuş
Beyhanturgut @Halimbey ben 4 sene önce 25 tane aldırmıştım ozaman hamile olsaydın sıkıntı olurdu 1 tane olduğu için çok sorun yaratmaz dedi
Beyhanturgut @tecrubesizanneadayi12 evet normal sivilce gibi gözüküyor ama benden çok eskiden birden fazla olunca siğil olduğunu anlamıştık bugün kontrol etti 1 tane olduğu için sıkıntı olmaz dedi
Beyhanturgut @Mrvctner bulaşıcı zaten siğil ortak lavabolar eş gibi şeylerden oluyormuş erkeklerde üreme olasılığı fazlaymış ben zaten sezeryan olduğum için normal yada sezeryan gibi bisey demedi
hayalperest2310 Beyhanturgut doktorum da bana doğum kanalını tıkamadıgı sürece normal doğum dedi zaten sürekli kontrole gidiyorum testlerim de temiz çıkmıştı