beyzacmvrc 24+0 olduk tam birkaç gündür aşırı kuvvetlendi balım ❤️🐣 Ama dışardan gözükür mü diye karnımı açtığım da sanki anlayıp inadına duruyor bir türlü o şekilde yakalayamadım. Dışardan bakıldığında kaçıncı haftada belli oluyor acaba hareketleri ☺️
Meltems53 beyzacmvrc 23 den beri dışarıdan belli oluyor. Şimdi 27.haftadayız çok daha net görüyorum 👼🏻
dyt_gulcay beyzacmvrc benim de 23 hafta hic disardan görmedim. Ilk gebelikte daha gec görülüyormus bugün bir yerde okumuştum. 2 ve üzeri gebeliklerde karın kasları daha gevşek oluyor ve görülüyor yazıyordu.
yanlisanlamaama beyzacmvrc 23 haftalık olduk hafifçe belli oluyor genelde en sağdan ya da en soldan belli oluyor kıpırdıyormuş gibi minik bir hareketlenme şeklinde
KLORAKHANIM dyt_gulcay ilk gebeligim 19 20. Haftada esim elini koydugunda hissediyordu 22 de dissrdan gormeye baslamistik 🤷♀️ ben ise 16. Haftada hissettim hatta usg esnasinda cihaza vurunca doktorum sasirmisti (17. Ya da 18. Haftaydi) . bence herkeste 2. Gebelikte olacak diye bir sey yok 🙂 illa ki benim gibi erken hisseden anneler de vardir
atlasinannesi_ Aşağı yukarı hepimiz aynıyız biz de 22 +1olduk bu gün dün detaylım vardı bulunduğum şehirde perinatoloji uzmanı yok radyoloji uzmanı gördü ve 2 hafta geride olduğunu söyledi yaşayan var mı
beyzacmvrc atlasinannesi_ 2 hafta ilerise veya 2 hafta geride olması normal canm. Sınır 2 hafta hiç başıma gelmedi. Güzel beslenmeye çalış her gün 1 haşlanmış yumurta ye kahvaltı da peynir ye bol bol Muz tüket muz çok iyi kilo aldırıyor bebeğe İspanak yeşil mercimek her hafta yiyorum nerdeyse bunlar da önemli köfte tavuk et balık bunları da haftada birer kez tüket en az bence ☺️ kaşar peynir de öneriliyor Ve yoğurt ❤️ ben her gün ya ayran içerim ya yoğurt yerim çok süt içmem ama yoğurt ve peyniri çok.tuketiuorum☺️
atlasinannesi_ beyzacmvrc teşekkür ederim inşallah haftamızı yakalarız perinatoloğa sıra aldım özel bir kliniğe bir de oraya danışıcam
beyzacmvrc atlasinannesi_ korkma canm normaldir merak etme Kaçıncı haftan boy ve kilosu nasıl Bende detaylidan 3 hafta önce 19+4 de gittiğim de doktor bu şişko bı kız olcak göbekli falan dedi 2 haftaya yakın öndeydi mesela Baştan bwri bazen 3 gün bazen 1 hafta falan hep ondeydi Detayliya 21+4 de girdim doktor 1 gün önde olduğunu söyledi sadece kilosu boyu haftasıyla uyumlu dedi detaylida çok.onde çıkmadı Pazartesi falan kontrolüm var bakalım ne diyecek kendi doktorum ☺️
Zeynepp-K AdinsMom nasil bi his bende suan 15+5teyim sanki bi kac kere pıt pıt atti gibi oldu ama secemiyorum cok merak ediyorum bi an once insallah hareketlenir 🌸
dyt_gulcay KLORAKHANIM Tabiki her hamilelik kendisine özel bir süreçtir😇 elimi koyunca hissetme durumu 18ci haftada oldu şu an elimi koymadan da hissediyorum ama dışarıdan bakınca görünmüyor hala.
TvitySe Kesınlıkle 27 den sonra bence dışardan az da olsa gözükmeye başlıyor. Suan 32 deyim dışardan görebiliyorum ama günlük hayatıma devam ederken hissetmiyorum gece yatarken odaklanın ca tabikide
thingswithpearl İlk gebelikse dışardan görünme olayı hissetme gibi erkenden olmuyor. 27-28. haftaları görmek gerekiyor en az
Betulakarr beyzacmvrc ben 25+6 oldum dışarıdan hissediliyor suanda 🥰 bazen cok güçlü oluyor bir iki kere gördüm hareketini dışarıdan hep takipteyim 🤭 cok guzel birsey gerçekten her seferinde gözümden yaş geliyor mutluluktan ❤️