SELb Kızlar kendimize ait aracımız yok , pusetin de gereksiz olduğunu düşünmüştüm bu sebeple. Yenidoğan bebeği hastaneden nasıl çıkarabilirim ? Ergonomik kanguru vs mantıklı mı ? Şimdiden teşekkürler 🥰🥰
mahirarifmomy SELb kucakta taşınan ana kucağı olabilir, yenidoğan aparatlı kanguru sling olabilir. Pusetli bebek arabası daha güvenli olur gibi ama bilemedim. 😇
Liliales SELb bebeği battaniyeye sarıp kucaklayıp çıkarabilirsiniz bir şeye koymak zorunda değilsiniz ki. Arkadaşım puseti olduğu halde bu şekilde bebek daha sıcak olacağı için böyle hastaneye kontrole aşılara filan götürmüştü. İlla bir şeye koyayım diyorsanız e bebekte görmüştüm port bebe diyorlar sanırım öyle bir şey bakabilirsiniz
SELb mahirarifmomy puset almayı düşünmediğim için bebek arabası seçimini de o şekilde yapmadım maalesef 🫣 çok teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻😇
Sahnedekimadam SELb Bebeği ilk 4 ay bebek arabasında yatıramıyoruz canım ana kucağı onun için var yine de sen bilirsin 🙏🏼 alternatif olarak portbebe ile çıkarabilirsin fiyatları uygun
Likayolcusu Liliales bende kızımı battaniyeye sarıp kucağımda çıkmıştım şart falan değil puset veya başkabir aparat iki üç kilo birşey zaten ☺️