Fatma-dmr Hamileliğin 13.haftasinin ortalarındayim 3 gündür çok şiddetli kemiklerim ağrıyor boğazlarım şişmiş serum almaya gittim fakat vermediler parol içtim 1 tane ilk defa boğaz spreyi verdiler de kullanmadim parolun bir zarari olmaz değil mi
27ozlem Fatma-dmr bana da doktor günde 3 taneye kadar içilebiliyor ama zorda kalmadığın sürece çok içme demişti
Dbegum Fatma-dmr bi Fatma-dmr parol ve bogaz spreyini kullan mutlaka. Enfeksiyon durumunu sprey cigerlerine inmesini de engeller. Ilaclarini tam kullan ki antibiyotik almak zorunda kalma. Ben yeni hastalık altlattım ilacımı almasam mı diyordum ki enfeksiyonum yükselirse bebeğime zarar verirmişim o yüzden doktorun önerdiği her şeyi kullanıyorum. Sana da tavsiyemdir korkma
Rabia04_09 Fatma-dmr Yok olmaz. Zaten hamilelikte ağrın da olsa gripte olan verdikleri tek ilaç parol oluyor ama onunda bi etkisi olmuyor açıkçası..
17papatya Fatma-dmr ben de geçen hafta 5 haftaliktim başım bildiğin çatlıyordu zonkluyodu dua okudum ve içtim çok şükür bisey olması canım
Fatma-dmr Dbegum ben de sprey için emin olamadım kullanmadim açıkçası tedirgin oldum hiçbir ilaç kullanmayayim diye ama
Dbegum Fatma-dmr ne yazdı? Andorex sprey kullanabilirsin. Ah be canım neler neler kullanılıyor bir bilsen ağır hastalanınca 😔 parol filan çok masum tedirgin olma
Nhlhmz11 Fatma-dmr parol icebilirsin, doktora kesmiyor agrimi demiştim yarım saat arayla iki tane alabilirsin demişti . Hiç bir zararı yok ama fazla etkisi de yok
17papatya Fatma-dmr evet canım ama dayanılacak gibi bi ağrı olsa asla içmem ama tüm gün o ağrıyı çektim mecbur içtim
Dbegum Fatma-dmr nacizane kullan canım. En kötü ya sirkeli su ya da tibbi karbonat( eczaneden alıyorum) ve kaya tuzlu suyla karışım yapıp temizle 🙃