limoncicegim2 Birşey sorucam muane olduktan sonra kontrole gittim bir kere hala kontrol sürecindeyim gene gidebilirmiyim iki kere giden oldumu hiç ?
YaseminBatrk limoncicegim2 10 gün süre içinde ikinci defa da gidebilirsiniz diye biliyorum sonuçta doktorun çağırabilir acil bir şey olabilir.ozelde öyle Ma devlette bilemiyorum şimdi
Hanife2109 limoncicegim2 10 gün içinde istediğiniz kadar gidin ücret almıyorlar ben bir hafta gittim ücret ödedim sonra on gün içinde üç kere gittim ödemedim özeller bu şekilde şuan konrtollerim her hafta oluyor bir hafta ücret ödüyoruz bir gafta ödemiyoruz
anayimbenanaaa limoncicegim2 özel hastanelerde 10 gün de ister 3 kere ister 5 kere gidin kontrol olarak geçer. Özel hastanede çalışmış biri olarak söylüyorum 11. Günde muayene ücreti istenir.
YaseminBatrk limoncicegim2 özel hastanede gidebilirsin yani. Sinir yokki yasak hakkın bu senin. Devlet Hastanesi’nde bile aynıdir muhtemek çünkü her yerde aynı.
Hanife2109 limoncicegim2 evet 10 gün içinde gidersen almazlar merak etme hastaneyi arayıp soruncada söylüyorlar zaten
Dmrbs18 limoncicegim2 gidebilirsiniz tabi 10 gün geçerli kontrol kaç kez giderseniz gidin 11. Gün hemen alırlar ama 😊 randevu alıeken sorarsanız yine bilgi verirler
Nurcanben limoncicegim2 hayır 10 gün içinde kontrol sayılıyor yani bende o şekilde olmuştu sürem varken acil durumum oldu ve gittim sonra tekrar gittim
Slma_aygn limoncicegim2 benim gittiğim hastanenin kontrol suresi 15 gün tek muayne ucreti ödedim ilk zamanlar düşük tehlikem vardı sık sık kontrole gittim 15 gün icinde 3 kerede kontrole gittim ücret ödemedim
hilalmami limoncicegim2 her hastane farklı oluyor benım gittigim hastane 10 gün içinde 1 kere kontrolü kabul ediyor ikinci muayene oluyor ücretli yani o yüzden hastanenizi arayıp sorsanız daha iyi olur herkes kendi hastanesine göre cevap verir çünkü. Hazırlıksız gitmiş olmazsınız ücret çıkarsa