busrayvzshn Merhaba arkadaşlar, doğum yapmadan 1, 2 ya da 3, 4 gün önceki belirtileriniz nelerdi acaba😵💫
Likayolcusu busrayvzshn son iki gün aşşa inmişti his ediyordum üstte boşluk vardı bacaklarımı kapatamıyordum önceki günlere göre ve nişanım gelmişti 2 gün öncesi bunlar vardı sadece
Naazli busrayvzshn bir gün önce kasıklarımda ağrı vardı kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Bi rahatsızlık bi huzurluk vardı
Baef busrayvzshn bende nişan gelmesi falan olmadi gece 4 de sancim basladi adet sancisindan daha sancili bi bel agrisi ve surekli ishal gittim 1 saat boyunca sancilarimi saydim digumun geldigine emin oldum ve esimi uyandirdim hastaneye dogru gittik iste ama suan ikinciye hamileyim ilk gebelikteki degil martta dogum var bacak aralarim cok fazla agrio assaya cok fazla sanci yapio ilki bole degldi
walkimdet busrayvzshn son 2 haftada göbeğim baya aşağıdaydı ve birkaç gün önce vajinama iğne batar gibi his oluyodu ama nefes kesercesine. Kontrolümde sancım çıktı o gün nişanım geldi sonraki gün de suyum geldi sonraki gün de doğurdum
HilalErel 36+4 şuan dünden beri kasık ve bel ağrım var ilk hamileliğim yalancımı doğum belirtisimi bilmiyorum
busrayvzshn HilalErel kasık ağrısı bende de bayadır var doktor bu haftalarda normal dedi hayırlısı inşallah 🙏
busrayvzshn Baef Ayy heyecanlı bir durum bakalım nasıl olacak kişiden kişiye bebişten bebişe değişiyor demekki