Gamzekvr Benim bebeğim 35+5te doğdu,bir kaç gün küveze alındı maalesef 😔 ama önemli olan doktorun ne diyecegi eğer bebişiniz sağlıklı bir solunuma sahipse ve diğer herseyide normalse almazlar☺️ hayırlısı ile alın inşallah kucaginiza
Dmrbs18 Gamzekvr göbek çevresi 1 hafta geriden geliyo ama kilosu iyi şuan belime arar ara ağrı giriyor adet olcakmısım gibi doktora gittim 36 bekleylmnsuan olursa kuveze alırlae dedi 35+1 haftalıgım ayriyetten gece doğuma gelmiyor benim riskli bir gebelikti oyuzden doktorun kendi olmssini istiyorum riske atmak istemiyorum nöbetçi doktora kalmak istemiyorum . Doktorda merak etme seni geceye bırakmıcam dedi ciğer geliştirici iğne verdi erken doğum olursa diye iki gün ikier tane vurdurcam pazartesi kontrol var gün vercek herhalde . Ya mesela bizim tanıdık var 34 de doğurmuş normal.kuveze alınmadı dedi erken olmasına rağmen
Mrv-2309 Benim kızım da 36 da doğru canım kuveze girmedi ama bnd tansiyon problemi oldu 33. Haftamda 34 ciğer geliştirici iğne vuruldum 36 da gebelik zehirlenmesi nedeniyle sezeryana alındım çok şükür sağlıklı doğdu seninki de doğar inşallah korkma 34 den sonra korkma demişti doktorum