YaseminBatrk @butterfly35
Kuzulae dogurdum🥲🥲🥲 oglen 1 e kadar nst de sancim cikiyodu duzenli fitil sancilarimi epey duzenledi ama ben sadece bel agrisi hissediyodum. 1 e dogru doktorum geldi dedi suyu patlatalim hizli ilerlersin dedi ebe suyu patlatir patlatmaz asil sancilarim
Basladi kizlar. Oyle boyle degil kolay diyemem
Kendimi camdan atmayi dusundum🤣 ilk sancilarim geldi comeldim yurudum zorluyodu ama hafifti 1.30 dan sonra sancilarim 2-3 dk da bir geliyodu kivraniyodum ebem direk kaynar dusa soktu klozete oturdum belime kasiklarima su tuttuk sanci geldikce afedersiniz kakani yapar gibi ikin dogum sadece bu demek dedi. Ilk baslarda cok kisa ikiniyodum cunku acidan yapamiyodum bas edemiyodum. Sonra acikliga bi baktik 7 cm bi on dk sonra 9 cm hemen dogumhaneye aliyoruz dedi. Catala ciktim. Oglumun saclari gorunuyodu sadece var gucunle uzun uzun ikinman gerek artik sen ikinirsan biticek dedi 2 de girdik 2.29 da oglum dogdu. Sabah 8.30 da baslayan surecim 2.30 da bitti. Sorarsaniz tek ve en zor kismi son 1 saat sancilar. Onun disinda hicbir zorlugu yok ne fitilin ne normal dogumun. O son 1 saati nefes alip vererek gecirirseniz isiniz kolaylasiyo. 4 dikisim var sadece onuda doktorum kesti yan yirtilmim diye🤭 allahima binlerce kes sukurki benim dogumum cok pozitif ve kisa surdu kuzular