Eliftolga Kızlar merhaba. 15+2 hamileyim. Ilk aylarımda hiç bulantim olmadi son 1 haftadır her yediğimi çıkarır oldum. Normalde de kusan bi insan değil acayip zorlaniyorum şimdiye kadar bulantıların geçmesi gerekirken benim yeni başladı sebebi ne olabilir acaba?
BraBozlak Eliftolga aynen her insanda farklıdır Ama kusuyorum diye hiçbir şey yememezlik yapma mutlaka yemeğini ye kusarsan yine kuz çocuğa o vitamin gitmiş olur
Gzdykpln Eliftolga ben 8 ayligim hala kusuyorum canim hala bulantilarim var her insanin bunyesine gore degisir cokta onemli degil ama bende idrar yolu enfeksiyonu da var bazi kusmalarim bu sebepten oluyor istersen bi kontrolunu yaptir doktoruna basta yoktu simdi cikti diyorsun ya belki oyle bisey olabilir.
Berna6141 Eliftolga kişiden kişiye değişen bişey bu ben ilk üç ay hep kustum kilo alacağıma zayıfladım şuan 7 aylık olcaz nasipse hala daha arada mide bulantılarım oluyo geçmiyo. Sıkma canını normal şeyler bunlar.
NurdanHakan Eliftolga bendede öyle oldu ilk üç ay hiç Bişi yoktu sonra her gece yediğimi Çıkarır oldum reflü oldu sürekli sonra bu süreci hafif şeyle tüketerek atlattım ama suan 23.haftamdayım Hale’n ağır şeyle yiyince yada birden fazla yiyince yediğimi kusuyorum bu süreçte patates püresi yeşillik salata ye sıcak yemek beyaz ekmek tüketme mesela Atlatırsın umarım ayrıca Doktor bana gavisconn ve metsil verdi Bunlarda mideyi rahatlatıyor
Aya Selam canim her insanda farkli olur annem bana demisdiki ben 9ay boyunca oldim amma ben 3aydan sonra olmadim korkusu yok yani endise etme
Pcdshn Sizin bulantılar yeni başlamıştır 😊 yapacak bişey yok, ilaç falan kullanmayın, 3 ay aç gezdim, 24 haftalık şu an, haftada bir yine çıkartıyorum 🙄
Meltem19 Bende 15 haftadaym 8.haftada basladı son zamanlar daha kötüydm ama arkadaşlar polo şeker önerdı iki gündür bulantı olunca alıyorm en azından çıkartmıyorm bi dene istersen
Eliftolga Çok sağolun kızlar. Aslında bende idrar yollarından şüpheleniyorum çünkü afedersiniz ama küçük tuvaletimi yaparken sızlıyor biraz. Ilk kontrolümde doktoruma bunu sorucam