Se-de-f Nazlii_i peki hiç sordun mu ilk testler fiyata dahil mi anne ve bebek için topuk kanı işitme testi vb.
Se-de-f Sadece bir gün içinmiş galiba eğer daha fazla kalmak zorunda kalırsak yada sezaryen kaç gün kalıyor acaba bir günlük oda ücreti hakkında bir bilginiz var mı ??
Neyran Tınaztepe galen hastanesi - Ceren Gölbaşı ❤️ Mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ederim çevremdeki herkes ona gitti tavsiye üzerine gidiyorum bende iyiki onu seçmişim şimdi de ben tavsiye ediyorum gidenlerde aşırı memnun
Gulsenbck Parsmom_ yeşilyurt tarafına yakınsanız ege yaşam merve hanımı öneririm size çok iyi doktor 40 haftalığız 6 haftadan beri birlikteyiz hayırlısıyla kızımda gelirse daha mutlu olucaz 😇
daryaost Nazlii_i kaçince haftada doktoru değişterdiniz? bende gitmek istiyorum alirlar mi geç haftalar. 2 hastane değiştirdım bende
defneveannesii_ Ben Manisa şehir hastanesine gidiyorum çook memnunum👏🏻 Çalışanlar gayet ilgili ve en önemlisinden biri hastane tertemiz. Doktorum Mustafa cihan baysal, kesinlikle tavsiye ediyorum💯 Manisa’ya ulaşımınız varsa bir şans verin derim ben😇