Naz1616 Kizlar bende insülun direnci var hamilelikten önce matofin kullanıyordum doktorum hamileyken de devam et dedi ama başka bir doktor kesinlikle kullanma dedi kafam karıştı bu ilacı hamilelikte kullanan varmı
fatiss Naz1616 ben de hamile kalmam kolay olsun diye oncesi kullandim hamile kalinca biraktim diyetle devam ediyorum hayatima cok sukur diabetli gebe degilim canim sende diyet yap bence
hulyaakgn34- Naz1616 gebeliğimin 30 lu haftalarından sonra fazla iştah artışı yaşamıştım bundan dolayı matofin kullandım doktorum önermişti hiç bir sıkıntıda yaşamadım doğdu kızım şimdi 2. Gebeliğim kadın doğum doktoruna yine danış canım o yönlendirir zaten
Naz1616 gstetik şuan 14+4 haftalık olduk doktorum doğuma kadar kullanicaksin dedi şeker yüklemesi için devlete gitdim kesinlikle kullanma yukleme sonucun yüksek çıkarsa insülun kullanicaksin dedi kafamı karıştırdı
Naz1616 hulyaakgn34- bana kullan dedi doğuma kadar devletdeki doktor kullanma dedi internetden okuduğum kadarı ilede doğumsal anomeliye sebep verebilir yazıyor tedirgin oldum
gstetik Naz1616 Farkli bir doktora daha danişin isterseniz.benimkini 3.ayin sonunda kestiler 24.hafta şeker yuklesinde insulin direncine bagli gebelik şekeri çikti diyet yaptim 1ay sonra duzeldi.
Naz1616 gstetik bende şuan kullanmayı düşünmüyorum korktum çünkü sürekli şekerimi kontrol edicem bakalım inşallah normal çıkar