Brck0303 Adaboztas1 bn bir sıkıntı yaşamadım çok yedim içtim canın istiyorsa ye biraz birşey olmaz Allah’ın izniyle
Binnur-cam Adaboztas1 abartmadığın sürece bişi olmaz benim arada canım çekiyor yarım bardak kola yarım paket cips sınır koyuyorum kendime yiyorum
Dilsay Adaboztas1 Kola ayda bir iciyorum cipste on gunde bir yada iki haftada bir yiyorum asiri tuketmemeye calisiyorum normal dogum dusundugum icin fazla kilo almak istemiyorum 🥺
yslnrsh Adaboztas1 tabi ki yanlış kimin bebeği yanmış hoş siz de bi oturuşta 2,5 litre içecek değilsiniz. ne istiyorsanız yiyin için Allah sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
Kalbiimde2can Adaboztas1 yok artik bu ayni dondurma yesem bebegim üsürmü gibi olmus 🤭tabikide saglikli degil ama litre litre kola yada paket paket chips yemedigin sürede bisey olmaz bende tüketiyorum canim cektikce sükür bir sorun yok🥰🤲🏻
Binnur-cam Adaboztas1 aa tabi yanar yangın tüpü bulundur yanında yada itfaiye ara kapıda beklesinler 🤣🤣🤣🤣🤣ay töbe yarabbi inanamıyorum bu kadar cahil insanlarla aynı havayı soluduğumuza 🙄 Bırak yavrum sen kimseyi takma tadımlık bişi yemekten kim ölmüşş
poyrazin_annesi28 Adaboztas1 Gebeliğimin başından beri yeteri kadar yiyorum. Bı sıkıntı yok suanlik bebeğin gelisiminde de bende de. Abartmadan yiyebilirsin nolucak
Adaboztas1 Binnur-cam gerçekten ciddi ciddi yazmış bende diyorum bu ne 😂😂 acaba ben mi cahilim dedim bi sormak istedim
Busimss Adaboztas1 bu 1 haftadır bende kolaya sardım bir bardak civarı içiyorum yemekle beraber elbet zararı vardır ama napayım çyle rahatlıyor midem
nnisanannesiii Adaboztas1 cips yerken bu postu görmem 😂😂 ben sürekli yiyorum bi zararını görmedim şimdiye kadar 😂
Adaboztas1 nnisanannesiii bende yerken yazdım napalım ya zaten çoğu şeyi yemiyoruz hayattan soğudum 😂😂