pheobebuffay Kızlar 3gün önce doğum yaptım özellikle ayaklar bacaklar ve karnım o kadar şişki iğneyi batırsan patlayacakmış gibi ne yapabilirim artık sızlıyor canım çok yanıyor özellikle ayaklarım😔😔😔
FatmaAselinAnnesi_60 pheobebuffay genel daha mi iyi acaba en azından komple uyuşturuyor spinalde belden 🫤
Hallerimvarbenim pheobebuffay Seninki şuan daha çok anestezinin etkisi kuzum zor oluyor ama bir haftaya geçecek dayan az kaldı canım 🙏🏻
pheobebuffay Hallerimvarbenim inşallah öyle olur yemin ederim dikiş acısı ve bunun acısı beni yordu😞😞
pheobebuffay Aspenya44 teşekkür ederim çok su içiyorum ama azalaxağına sanki artıyor. Fil ayağı gibi bir şey oldu
Hallerimvarbenim pheobebuffay Kahve içiyor musun elinden düşürme canım nescafeyi bol bol iç suyu da çok çok iç ilk günler zor oluyor malesef ama değiyor şükürler olsun 🙏🏻
Amorfati23 Bol su iç bi de doktorum ayakların boşta sallandıkça şişer sürekli uzat altına yastık koy sandalyede oturma demişti
pheobebuffay FatmaAselinAnnesi_60 h bilemiyorum nir tercih hakkım olmadı oluş şekli değil de sonrası yordu beni