momyseker Ebrarliva evet 2021 de baktırdığımda 30 tl idi. Şuan fiyat nedir bilmiyorum. Aşağıya sayfaları yazdım. Dilerseniz sorun 🥰
momyseker Nisn23 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 Hakkınızda hayırlısı, afiyetle olsun 🤲🏻
momyseker Nisn23 az önce yazdım ama tekrar yazayım göremediniz heralde biri; adim_adim_annelikk diğeri; cinsiyet_tahmini_kesin İkiside kız demişti ama dediğim gibi 11 haftalıktı ben attığımda. Sizde onlarla iletişime geçip bir sorun isterseniz. 🥰
Nisn23 momyseker teşekkürler sonradan gördüm yazdığınızı. Bende bir yazayım hemde fiyat öğrenmiş olurum.
3kuzuAnnesiyim momyseker ona bakarsaniz siz daha esinizle beraber olmadan cinsiyeti bellidir. Ama nasil ki dogmadan gözunun rengini bilemeyiz. Cnsel orgnida olusmadan anliymayiz diorum.
momyseker 3kuzuAnnesiyim Tabii ki işte bu doğru :) Siz cinsiyeti oluşmamamıştır dediğiniz için açıklamıştım. Ama tabii ki daha erken haftalarda cinsel organ ultrasonda görünmeyecek kadar gelişmemiş olduğu için görünmüyor.
3kuzuAnnesiyim momyseker kastettigim bu yoksa dogurduklarimiz ve doguracaklarimiz daha biz dogmadan belli