Mumy-34 Kızlar merhabalar ben 6 haftalık gebeyim çok şükür . İlk hamileliğim düşükle sonuçlandı . Şuan doktorum bana prednol verdi kortizonlu bir ilaç biraz korktum açıkçası genelde tüp bebek tedavisinde veriliyormuş . Kullanan var mı ??
27ozlem Mumy-34 tüp bebek transfere 5 gün kala verdi doktor canım benim bildiğim kadarıyla transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon olmaması için veriliyor ama kesin bilgim yok açıkçası
Sydtrn34 Mumy-34 tüp bebekte kullanılan bı ilaç taransferden once içmeye basliyosun kullanmaya enfeksiyon olmasın diye kullanıyorsun
Pamuk Ozge56 hayir düşük önleyici iğne proluton.. Prednol u bana astım hastası olduğum için tikandigimda acilde yapıyorlar.. Kortizonlu alerjik vs rahatsizliklar icin
Mumy-34 Pamuk çok ilginç ya doktorum da bir şey söylemedi resmen sormaya korkuyorum Prof diye ona güvenmediğimi düşünüyor tersliyor
butterfly4 @Mumy-34 çok ağır alerji durumu yaşamıştım prednol iğne yazmıştı doktor ama hamile değildim, baya ağır bi ilaç bildiğim kadarıyla, başka bir doktora daha mı danışsanız ben de tereddüt ettim
Pamuk butterfly4 aynen çok ağrı 2 göğüs doktoru ve kadın doğum doktorlarının izni ile 2 kez yaptırdım bebeğe oksijen gitsin diye astım olduğu icin
Mumy-34 27ozlem acaba bebeğin tutunması için mi bilemedim ki yan etkisi çokmuş. Doktorlar çok sorgulayınca tersliyorlar soramıyoruz resmen . Çok teşekkür ederim bu arada 🙏🏻❤️
melekmommm Mumy-34 kaç mg bende transfer öncesi dört gün 16mg kullandım bebek tutunsun diye bu hap . Düşüklerim olduğu için vermişti doktor.
Mumy-34 melekmommm 4 mg günde 2 alıyorum . Benimde ilk düştü kürtajımı yapan doktor . Riske atmamak için mi verdi acaba
Mumy-34 Sydtrn34 çok şükür umarım benimde öyle olur genelde tüp bebekte oluyormuş bu tedavi ama benim değil oyuzden şaşırdım