naz_mc Selam kızlar oda hazırlığı icin ne zaman hazirliklara basladiniz 2 aylik gebeyim acaba erken mi diyorum
Busel naz_mc 20.ye yakın başladık esyalar alındı sonra boya aldik boyadık 22 23 haftalık falanken oda hazırdı canım
Tugce1506 naz_mc biz şusn 29 haftalığız odası geleli 2 hafta oldu tabi sipariş verdikten 35 gün sonra geliyor yılbaşından 2-3 gün önce sipariş vermiştik ancak geldi. Daha zamanınız var hayırlısıyla cinsiyeti belli olsun araştırmalara başlarsınız akabinde konsepti tasarlayıp alırsınız
ilgihazaal naz_mc daha erken degil mi canim en azindan cinsiyeti belli olsun:) daha kolay olur dizayn etmesi
Meribiri1 naz_mc 28. Haftada biz başladık daha gelmedi dolabı beşiği ama sorun etmiyorum kurulum bir gün yerleştirmesi en fazla bir hafta diyerek
naz_mc Cok heyecanli bir surec birseyler almadan begenmeden duramiyorum, biraz daha sakin olmam gerekecek gibi 😄
Mujde1991 Kizlar oda için tavsiye etiğiniz firma var mi :)? Normalde mimarim kendi evimi kendim yaptim ama kiz bebeklerde uyku oluyo cok sanırım hiç bilgisayar basina oturamdim 🙈 hazir bildiğiniz firma varsa sevinirim
Mre naz_mc ben oda yapmayacağım için o aylarda anne yanı beşik alarak başladım şuan 28.haftamdayım bir de dolap aldık bir iki yaşına kadar böyle devam edeceğim oda yapmayı açıkcası şuanlık lüzumsuz buluyorum🙈
benaslindayohum naz_mc 2 aylıkken bebek arabası ve beşik alakarsk başlamıştım nasılsa alıcaz diyip 😁 her ay farklı şeyler alarak tamamladık derken 25. Haftamda risklendim odası hazır kıyafetler yıkanıp ütülenecekti sadece zaten 33+4 te doğurdum
ArvenMom naz_mc bana göre erken bi süre 24 haftalığım daha hazırlamadım sadece kıyafetlere 20 haftadan sonra başladım