MadameHappy34 Ecemsuakpolat_ Tahmini doğumum 10mayıs :) alışveriş eksikler hiç bitmiyor 😃şuan kendimi hediyeliklere adamış bulunmaktayım. Kendim için daha hiç bir şey almadım. 30+3 hastane çantamız falan da hazır değil yavaş ilerliyoruz.
YaseminCanCicek21 Ecemsuakpolat_ hiç heyecan yok sanki çocuk hep bizimleymiş gibi hissediyorum herhalde son günlerde olucam 😂gerçi ben nişan-söz-düğün hepsinde heyecan dorukta değildim stresten gerginlikten 😂
Ecemsuakpolat_ Rabia04_09 evet sırf araya ramazan ve bayram giriyor e vakit de ilerliyor ağırlaşmadan işlerimi yapayım diye çok yoruluyorum son zamanlarımı keyifli geçirmek için evi şimdiden boya badana temizliğe soktum sonra hızlı geçecek gibi zaman.
FatmaAselinAnnesi_60 Ecemsuakpolat_ inşaallah canım Allah tüm bekleyenleri sağ Salim evlatlarına kavuştursun 🥹🥰🤲
Sila66 Ecemsuakpolat_ odaaaamızzz daha hazır değil ama anne yanı arabası vs aldım oda bakmaya çıkamadım henüz 😭😭😭
55Ozge41 Doğum 15 Mayıs görünüyor eksiklerimizi tamamliyoruz zamanla ins sağlık olsun yeterki Rabb’im hayırlısı ile hepimize kavuşmak nasip olsun💙
Fts-fts11 Ecemsuakpolat_ 28+3 hala deprem korkusu psikolojis Mlkkrcn sanırım aynıyız 28+3 teyim bende normal mi sezeryan mi acaba birde cinsiyetiniz ne
mucizem___ Ecemsuakpolat_ zaman yavaş ilerliyor 3 ay, var diyebiliriz mayıs sonu haziran başı gibi dogumum Allah bilir tabi ki ama bir an önce gelsin istiyorum dogurmak istiyorum 😣 alış verişe henüz başlamadık babamız Hatay da görev de zaten