Cydonr Kızlar selam, bazı bölgelerde küçük kız çocuklarına özel bölgelerini öğretmek için ipek kelimesini kullanıyorlarmış. Böyle bir şey duydunuz mu ? Kafamız karıştı😊 ipek ismini koyacaktık
Deletedmom_106 Cydonr ben sümbül duymuştum 😂Ordulular erkek pipisine sümbül mü ne diyorlar mış okuldan bi kızın adı sümbül dü duyan şok oluyodu
Armess_loya Cydonr nasıl yani ipek alt mahalleiniin adı mı? yani kuku varken, kuş varken güzelim isimi mi yapmışlar nayırrrrr nolamaz🥺 😬🤣
hocanimkizim Cydonr ilk defa duydum 🤭 Allah nasip ederse kızımın ilk ismi ipek olacak. Umarım o kültürün olduğu bir yerde yaşamaz çocuğum 😅
Akpnryn Armess_loya Ay çok güldüm yorumunuza yaa ahahahahah😂😂😂 bende doğacak kızıma ipek ismini koyacağım ve daha önce hiç ama hiç duymamıştım özel bölgeye ipek denildiğini 🤪 Takmayın bence bana da şampuan markasını mı koyacaksın falan demişlerdi 🥲
mysweetbabyy Cydonr daha neler ya çevremiz cok sukur o kafada segil o yüzden dert etmiyorum ben bende inşallah ipek koyacağım
Armess_loya Akpnryn derler bacım duru koysan sabun derler, ipek koysan şampuan derler, aman boş versene onları kimseyi memnun edemeyiz. ama özel bölge açmadı beni 😬