[silindi] berivan__ tek ben doktorun verdiği ilaçta çare buldum , tuzlu kraker , limon , ayva onlar da çok iyi geliyo ilaçla brlikte ilaç olmadan hiç bir şeyin bana faydası olmadı halada olmuyo ilaç kullanıyorum hamileler için verilen ilaç ..
berivan__ [silindi] onuda kullandım ama yetersiz geliyor hep bi bulantı hissi var. Yemek yiyorum sonra bir bulantı başlıyor geçmek bilmiyor. Birde hep midem kazınıyor gibi bir his var oturup ağlıyorum artık ya
[silindi] berivan__ o bende de var şuan yiyorum ama çabuk migdem kaziniyo surkli bsy yiyorum meyve fln az az ye çok yersen migden çok bulniyo bnm 10 haftalık 2 gündür bnde de gaz problemi başladı rahat edemiyorum yiyemiyorum doğru düzgün hiç bsy ..
berivan__ [silindi] çok teşekkür ederim annelik ne zormuş meğersem dimi… İlk hamileliğim nasıl zorlanıyorum anlatamam ama dünyanında en güzel şeyi. Bazen ağlatıyo, bazen güldürüyo tuhaf.
[silindi] berivan__ evet smdiden annelik duygusuna çok alıştım ve gün geçtikçe DHA da çok alışıyorum benim de ilk hamileliğim ve çok güzel bı duygu .