Pinarr-14 18 haftalık olduk hâla bir kıpraşma yok sizler kaçıncı haftada hissettiniz hareketleri kız cocukları geç hareket eder diyolar doğru mu acaba ?
ozgegundogdu1903 Pinarr-14 ben tam 18 de hissetmiştim 24. Haftaya kadar hissetmezseniz de normal ama kişiden kişiye değişiyor 🙏🏻🌸
guzelanne01_ Pinarr-14 kızımda 15 16 haftamda başlamıştı seğirme ve hareketler artarak devam etmişti canım şuan oğluma hamileyim açıkcası 20 haftama kadar anlıyamadım seğirme oldumu değilmi hareketmi bilemedim 20 haftama geldim başladı biraz biraz maşallah çokta endişeleniyordum
CaglaArtul Pinarr-14 14.haftamda ilk hissetmiştim damar atması gibi daha sonra hissetmedim hiç 19dan sonra başladı,şuan 24 olucam güçlü tekmelerini hissediyorum 😊 sürekli hareket halinde bide 2 gün evvel ilk defa dışardan gördüm tekme atışlarını karnımı izlerken pıt pıt karnım attı 🥲🌸
Yazmelegi_ Pinarr-14 16+1 hafif seğirme hissediyorum birde bazen sanki sol tarafa toplanıyor gibi hissediyorum
Azeri Merhaba Ben 17-5 haftalik hamileyim Henuz bisey yok,Diyolarki 20,25 haftadan his etmek oluyor Bazi kadinlarda bazilarda ise 16 haftadan bile.oluyor
LeylaNil92 16 haftalıkken elimi koyduğumda hissetmeye başlamıştım. 17+5 de de elimi koymadan tekmesini hissettim. Bi haftadır düzenli olarak her gece hissediyorum ☺️ Düz yatınca oluyor hep yana yatınca duruyor.
Pinarr-14 guzelanne01_ bende aynı şekilde hem merak ediyorum hemde endişeleniyorum biran önce tekmelesin istiyorum ama tık yok daha 🫣