sumeyyeolcer Ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyordu, dün gece adet kanaması şeklinde baya kanamam oldu, altı haftalık hamileyim, doktor dinlenmemi söyledi hala icim rahat değil
sumeyyeolcer Silahimigetiraysel verdi kullanıyorum. Bebek bu kanamadan dolayı zarar görmüş müdür ya da düşüyor mu bunu düşünüp duruyorum.
Sinem0135 sumeyyeolcer tamm kuzum onları kullan Allah’ın izniyle fayda eder ama sana tavsiyem tuvalet dışında kalkma ayakların blfaz yüksek yap .. banyo da uzun süre kalma ayakda bu süreyi uzanarak geçirmen lazm sonra geçiyor
sumeyyeolcer Sinem0135 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için💕 bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum sağlığı açısından
Elam35 İkinci gebeliğim ve 5 ila 10 hafta arası lekelenme şeklinde geldi doktor sürekli takipte tuttu hiçbir sorun yoktu onlar bile anlam koyamamisti 10 hafta sonunda sona erdi elhamdülillah şuan 33.haftadayim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin dua edin 🤲 (progestan kullandım bu arada)
sumeyyeolcer Elam35 sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebisinizi 🤲🏻 beni korkutan adet kanaması şeklinde çok olmasıydı iki gündür yatıyorum bugün hiç olmadı kanamam. Ama önceki kanamadan dolayı bebek zarar görmüş müdür ondan korkuyorum😢