Twin-22 Nazomerdo Benim aynı ilerliyor neredeyse 6. Hafta gittiğimde ikisininde kalp atışını duyduk şükür 🙏
EsraaaaK Bende daha 2 gün önce ögrendim hemde tek yumurta ikiziymiş😌 kalp atışı dinlemeye gittik 8+4 haftalıgım ama 2 kalp sesi dinledik tabi hala şoktayız🙈😌 benimde anne tarafımda var kuzenimden sonra banada kuşak atlamış herhalde diye düşünüyoruz😌
Nazomerdo Kesenin içi tam kaçıncı haftanızda gelişti acaba ? Benim bir tanesi geriden geliyor tam oluşmamış dedi doktor
Yasooliii Sevvl maşallah canım Allah bağışlasın tüp bebek mi aileniz de mi vardı . Sağlıcakla kavuş inşallah dolaplarını gördüm çok güzellerdi 🌸💕
Driia Gebe değilim doğurdum :) 4 aylık tek yumurta erkek ikizlerim var. Bol bol dinlenin uyuyun kızlar benden size tavsiye ve şuan istediğiniz ne varsa yapın çünkü hiç zamanınız olmayacak
Beyzakaradien symabskrt bende ikiz bebeklerim var daha 9+3 teyiz cinsiyetleri ne zaman öğrendiniz bize doktorumuz 5. Ayda dedide
symabskrt Beyzakaradien 12.haftada birini kesin kiz dedi biri erkeğe benziyor ama yanilabiliyoruz dedi sonra 14.haftada ikiside kesin kız dedi bebeğin pozisyonuna bağlı biraz da devlet ise hemen söylemiyor