EliFurkan 30.haftada kontrole gittigimde dönmüstü simdi 34.haftadayiz hala ayni çok şükür ☺ hiç belli olmuyor kimi son anda doner kimi daha da erken donebilir. Rabbim hayirlisini nasip etsin, sag salim alin kucaginiz inşallah 😊
GzdeelikAkbacak EliFurkan peki suyun iyi mi canım benim görümcemin dönmüştü boynu şiş doğmuştu şükür şimdi iyi ondan korkuyorum ya
EliFurkan GzdeelikAkbacak Eger dogum sirasinda zorlandiysa ondan sismis olabilir boynu.Herşeyi gayet iyi dedi dr suyu da gelisimi de 😊 ben gunde en az 2 2,5 litre su tuketiyorum suyum ondan da iyi olabilir.
GzdeelikAkbacak EliFurkan benim görümcem 5 tl su içiyordu ona bakarsak canım Doğuma gitmemişti kontrolü vardı ona gitmişti suyu bitmiş bebek döndüğü için suyu bittiği için boynu şiş doğdu sezeryana aldılar direk normal doğum yapsa tamam zorlamış ola bilir derdim ama sezeryan oldu
EliFurkan GzdeelikAkbacak Anladim😶 ilk defa duyuyorum canim o kadar su icip suyunun bitmesini, mutlaka başka sebebi vardir🙍 yoksa normalde bebegin donmesi sorun olmaz daha erken donenler bile var, sen icini ferah tut ☺
deletedmom11 GzdeelikAkbacak bebeğn kafasının o şekLi aLması için 1 ay kadar rahme sıkışmış oLması Lazım suyununda bitmesi için sürekli geLmesi gerekiyo korkma we surekli su iç sen gelir inş hayırlısıyla
deletedmom11 GzdeelikAkbacak doğum kanaLına erken giren bebek bacak arana sıkışır bu yüzden dönemez anca ayakLarıyLa göğsüne doğru tekme atar en fazla hareketi budur we kafa ordan oynamaz böyle oLunca rahimde siwri bi kafa oLarak çıkar korkma bu 100 bebekden 5 inde anca görünüyo bende çok korkardm 😂 insanları korkutmaya bayıLıyoLar
Sinemm Benim 28 haftada döndü çok şükür bir sıkıntı yok 36 haftada başı kanala girmiş yani doğuma hazır bekliyoruz su an 37 yiz
Sinemm deletedmom11 Erken mesela kaçıncı hafta 🙂benim.36 haftada girmiş doktor olması gereken bu dedi ama bilemedim
deletedmom11 Sinemm erken 28-30 başLar yani senn 6 haftadır rahimde oLsaydı değişme aşamasına geLmiş oLurdu hani etLenipde artık karnında yerde kaLmaynca bebek oraya sıkışıp kalcak korkma sen 36 da şurda bi kaç haftan kalmş sağLıkLa gelsn
Alinmavi Esraabrklu 36. Haftaya kadar donebilir endise etmeyin 36 dan sonra su da yeri de azaldigi icin biraz zor doner diyorlar ama yine de 37 de donen var.