tugbatel1 Bkmcnkr zayıf hamile kalmışsın zaten olsun bebeğin sağlıklıysa kilo yakıştıysa ne mutlu daha ne olsun 🌸💗🙏🏻
Pozitif2023 tugbatel1 Sigarayı bırakınca iştahım çok açıldı ve yarınlar yokmuşcasına yedim yedim yedim 😋
tugbatel1 Anonim3447 2 kilo almanız normal 18 haftada bence çok almazsınız hamilelik sonuna kadar 🙏🏻💗
Serpilali01 tugbatel1 60 kgla hamile kalmıştım vücudum kiloyu belli etmiyor ama bildiğin 20 kg aldım 😅
FatmaAselinAnnesi_60 tugbatel1 diyet mi verdi 🙄ben 1 buçuk ayda 11 kilo aldım 25 haftalıkken aldım doktorum gayet iyi dedi şuan 30 haftalığım 1 kilo daha aldım toplam 12 kilo
tugbatel1 FatmaAselinAnnesi_60 evet canım diyet verdi bana doktorum bende uyuyorum artık tatlı hamur işini hayatımdan çıkardım 🤗 siz ilk 1.5 ayda mı 11 kilo aldınız
tugbatel1 TugSozTan 21 haftada yiyorum diyorsun bir de nasıl 500 gr aldın ben öyle yaptım sonuç 17 haftada 10 kilo oldu 😂 bünye meselesi kesinlikle eminim artık 😂
TugSozTan tugbatel1 ben kilo almaya çok müsait biriyim. 20 kilo almıştım zamanında. Ne yiyorsunuz bilmiyorum ama ben yiyorum ya canım isteyince pizza içli köfte pide vs yiyorum 🤷🏾♀️ 17.haftada 10 kilo biraz fazla değil mi 😂 ben hala kusuyorum belki ondandır
FatmaAselinAnnesi_60 tugbatel1 evet Canım 1 buçuk ayda almışım şu zamana kadar almamiştim 25 haftaya girdikten sonra hızlı kilo aldım 1 hafta önce tartıldım 66 idim şimdi de çok kilo aldım sanki hissediyorum tartılmadım şuan ☺️
Cayvarmiya tugbatel1 hahah bende 38 deyim 20 kilo almışım bebek de normale göre kilolu artık yeme diyo 😅
gulnazz tugbatel1 5 ay bitiyor 15 kilo aldım yemediğim halde 😭 doktor demek ki yiyorsun dedi ve çekildi 🤔