Esila-Karabulut2013 Kızlar namaz kıldıhımda birisiyle konuştugumda hareket ettiğimde vb. Nefes nefese kalıyorum nefes darlığı geciriyorum sizdede böyle oluyor mu normal mi
Zehra-12455 Esila-Karabulut2013 bendede var o durum ya namaz kılana kadar ölüyorum sanki bide çarpıntım var çok nabzım biraz yüksek çıktı sende baktır istersen 😑
ilzannliy Esila-Karabulut2013 25+3 haftalığız ben de öyleyim 🙃 hamilelikten nefes alış şeklim bile değişti.
Babyykmz Esila-Karabulut2013 bende de oluyor doktoruma sordum hamilelikle bagdastiramadim dedi ama hamile degilken boyle biseyim yoktu. 1. Trimesterdeym ve hic yerimden kalkamicak kadar yorgunum kondisyondan dustum sanirim biraz yuruyus yaparak kendimi acmam lazim diye dusunuyorm. Hele bir yere giderken nefes nefese kaliyorum kalbim yerinden cikicak gbi oluyor
Zehra-12455 Esila-Karabulut2013 Siz gene kan tahlillerinize baktırın nabzınıza baktırın inşallah bir şey yoktur bir de gebelikte de nefes darlığı çok sıkıla yaşanan bir şeydir normaldir büyük ihtimalle
gulsahklkn Babyykmz Bende de daha önce böyle bişey yoktu 11+6 haftalığım son iki üç gündür nefesim yetmiyo gibi geliyo derin derin nefes alıyorum bende korktum böyle olunca
zzyynnpp Ben de normal olarak biliyor çok da ilerlemeden doktoruna bir daniş Bu arada nefes egzersizleri de yaparak kendini rahatlatabilirsin
Esila-Karabulut2013 zzyynnpp ya benimde 1 hafta sonra zaten bebek için hastaneye gidecem orada doktorada görünürüm canım bence noramldir her gebede oluyor sanırım nefez ehzersizleri yaparım olmazsa tesekkürler canım